Hondenopvang

We maken graag kennis met u en uw hond

Wanneer u besluit uw hond bij Marcel’s Doggy Farm te laten logeren dan maken we graag kennis met u.

In ons kennismakingsgesprek leren we u en uw hond alvast een beetje kennen, zodat we een optimaal verblijf op onze Doggy Farm  kunnen garanderen.

We luisteren goed naar uw wensen en welke zorg uw hond nodig heeft. Daarbij worden uiteraard het paspoort, het chipnummer, een eventueel dieet en medische verzorging niet vergeten.

Uw hond komt op vakantie

U brengt uw hond bij ons op de afgesproken datum en tijd.

We nemen uw hond aangelijnd mee naar achteren om hem kennis te laten maken met de andere viervoeters. Wanneer alles goed gaat laten we hem los en mag hij lekker spelen. Uiteraard houden we alles goed in de gaten.

In de tussentijd lopen we samen met u alle afspraken na en noteren we alle informatie die we nodig hebben, zoals eten, paspoort, vaccinaties en medicijnen.

Daarna kunt u met een gerust hart huiswaarts en zien we u graag weer wanneer u uw hond komt ophalen.

Veiligheid voor alles!

Uw gemoedsrust is voor ons net zo belangrijk als het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Marcel’s Doggy Farm ligt op een afgesloten terrein, nabij een boerderij, en is alleen toegankelijk via een op afstand bedienbaar hoog smeedijzeren hek. Het is onmogelijk om met een auto bij ons hotel te komen zonder toestemming van ons.

Ons hondenhotel heeft 24 uur per dag toezicht, zowel persoonlijk als met camera’s.

Zo weet u zeker dat uw hond veilig is!

“Wanneer uw hond bij ons is wilt u uiteraard graag weten hoe het met hem/haar gaat. Wanneer u dat wenst kunnen wij u een foto of video sturen. Een stukje service wat we graag doen!”

LOOPSHEID: loopse honden kunnen wij helaas niet aannemen. Indien de mogelijkheid bestaat dat uw hond loops kan worden tijden haar verblijf, dient u vooraf maatregelen te treffen om loopsheid te voorkomen.

CASTRATIE: reutjes tot 6 maanden zijn welkom, na 6 maanden dienen ze volledig (chemisch niet toegestaan!) te zijn gecastreerd!

VACCINEREN: de vaccinatie mag niet verlopen tijdens het verblijf en moet daarna nog minimaal 1 maand geldig zijn. Minimaal 10 dagen voor aanvang van het verblijf vaccineren: de cocktailenting en de Bordetella (kennelhoest) nr 8. Ook met de kennismakingsgesprekken moeten de entingen up to date zijn!

VLOOIEN EN TEKEN: uw dier dient schoon te zijn van vlooien, teken en wormen tijdens het verblijf.

VERBLIJF VAN UW HOND IS ATIJD OP EIGEN RISICO

We benadrukken dat het verblijf van uw hond altijd uw eigen risico is. Het is namelijk onmogelijk dat wij huis en gezin voor de dieren kunnen vervangen. Het is voor de honden erg leuk en goed om in een roedel te leven. Dit is helaas niet zonder risico. Het kan gebeuren dat, ondanks ons toezicht, uw hond zich verwond, bijvoorbeeld tijdens het spelen. Wij overleggen in dat gevel altijd met u of hier verdere acties op ondernomen moeten worden.

Eventuele gemaakte dierenartskosten e.a. tijdens het verblijf worden aan u doorberekend.
Volgens de wet blijft u aansprakelijk voor uw huisdier (artikel 6:179 BW) ook al verblijft uw huisdier in een dierenpension. Indien uw hond(en) tijdens het verblijf schade maakt aan wie of wat dan ook, dan komen deze kosten dus voor uw rekening. Wellicht kunt u deze kosten verhalen via uw WA-verzekering.
Indien wij een dierenarts moet raadplegen voor uw hond tijdens het verblijf zullen we altijd onze eigen dienstdoende dierenarts contacteren.

LET OP! Wanneer u uw hond door een ander laat ophalen, en wij kennen deze persoon niet,  wilt u dan aub de naam van deze persoon en het kenteken van de auto aan ons doorgeven.