Over Marcel’s Doggy Farm

Hondenhotel met liefde voor uw hond

Welkom bij Marcel’s Doggy Farm! Niet zomaar een hondenhotel, maar een echte vakantieplek voor uw trouwe viervoeter.

Wij werken elke dag met passie en liefde voor het welzijn van uw hond. Of het nu gaat om een dagopvang, een weekend of een paar weken; uw hond wordt met de grootst mogelijke zorg omringd.

Bij ons hondenhotel staat het comfort, het plezier en de veiligheid van uw hond centraal!

Waarom Marcel’s Doggy Farm?

null

Ruime Accommodaties

Onze ruime en gezellige verblijven zijn ontworpen met het welzijn van uw hond in gedachten. Elk verblijf is voorzien van comfortabele bedden, manden en een eigen plekje om te ontspannen.
null

Professioneel Team

Ons toegewijde team van ervaren hondenliefhebbers zorgt ervoor dat uw hond de beste zorg krijgt. We begrijpen dat elke hond uniek is, en we passen onze aanpak aan om uw trouwe viervoeter van alle gemakken te voorzien.
null

Veel buiten spelen

Uw hond moet zijn energie kwijt. Daarom kan uw hond heerlijk ravotten op onze grote speelterreinen. Daarnaast zorgen we voor de nodige uren rust tussen de middag. Zo zorgen we dat uw hond actief blijft en plezier heeft tijdens het verblijf.
null

Gezonde voeding

Een gezonde voeding is essentieel voor het welzijn van uw hond. Het door u meegenomen voer/medicatie geven wij uw hond met liefde.

Ruime verblijven en 2 grote speelterreinen

Marcel’s Doggy Farm is ruim opgezet. Bij ons geen aparte benches, maar fijne grote kennels waar de honden gezellig met elkaar bij ons logeren.

Buiten hebben we 2 grote speelterreinen. Via een handige sluis kunnen we de honden naar het juiste terrein leiden. Op de terreinen kunnen de honden naar hartenlust spelen en ravotten.

Uiteraard houden we goed toezicht op de spelende honden.

Hondenwasservice

Marcel’s Doggy Farm verzorgt uw hond van a tot z.

Na het spelen en ravotten buiten kunt u voor het ophalen gebruik maken van onze hondenwasservice.

Tegen een meerprijs wassen we uw hond, zodat u deze weer schoon en fris mee naar huis kan. Dat is wel zo prettig!

Wij gebruiken hoogwaardige, huidvriendelijke shampoos en conditioners om de vacht grondig te reinigen en te verzorgen.

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Marcel de Bruin, eigenaar van Marcel’s Doggy Farm.

Als echte dierenliefhebber heb ik mijn hele leven al passie voor de verzorging van dieren. Zo heb ik jaren paarden gereden en verzorgd.

Een aantal jaren geleden ontstond het idee om een hondenhotel te beginnen. Het bleek een groot succes, want vele hondenbezitters vertrouwen de verzorging van hun trouwe viervoeter aan mij en mijn team toe. En daar ben ik best trots op.

Met mijn Doggy Farm ben ik helemaal in mijn element en ik neem dan ook graag de verzorging van uw hond voor mijn rekening.