Hondenopvang

We maken graag kennis met u en uw hond

Wanneer u besluit uw hond bij Marcel’s Doggy Farm te laten logeren dan maken we graag kennis met u.

In ons kennismakingsgesprek leren we u en uw hond alvast een beetje kennen, zodat we een optimaal verblijf op onze Doggy Farm  kunnen garanderen.

We luisteren goed naar uw wensen en welke zorg uw hond nodig heeft. Daarbij worden uiteraard het paspoort, het chipnummer, een eventueel dieet en medische verzorging niet vergeten.

Uw hond komt op vakantie

U brengt uw hond bij ons op de afgesproken datum en tijd.

We nemen uw hond aangelijnd mee naar achteren om hem kennis te laten maken met de andere viervoeters. Wanneer alles goed gaat laten we hem los en mag hij lekker spelen. Uiteraard houden we alles goed in de gaten.

In de tussentijd lopen we samen met u alle afspraken na en noteren we alle informatie die we nodig hebben, zoals eten, paspoort, vaccinaties en medicijnen.

Daarna kunt u met een gerust hart huiswaarts en zien we u graag weer wanneer u uw hond komt ophalen.

LOOPSHEID: loopse honden kunnen wij helaas niet aannemen. Indien de mogelijkheid bestaat dat uw hond loops kan worden tijden haar verblijf, dient u vooraf maatregelen te treffen om loopsheid te voorkomen.

CASTRATIE: reutjes tot 6 maanden zijn welkom, na 6 maanden dienen ze volledig (chemisch niet toegestaan!) te zijn gecastreerd!

VACCINEREN: de vaccinatie mag niet verlopen tijdens het verblijf en moet daarna nog minimaal 3 weken geldig zijn. Minimaal 10 dagen voor aanvang van het verblijf vaccineren: de cocktailenting en de Bordetella (kennelhoest) nr 8.

VLOOIEN EN TEKEN: uw dier dient schoon te zijn van vlooien, teken en wormen tijdens het verblijf.

LET OP! Wanneer u uw hond door een ander laat ophalen, en wij kennen deze persoon niet,  wilt u dan aub de naam van deze persoon en het kenteken van de auto aan ons doorgeven.

“Wanneer uw hond bij ons is wilt u uiteraard graag weten hoe het met hem/haar gaat. Wanneer u dat wenst kunnen wij u een foto of video sturen. Een stukje service wat we graag doen!”

Veiligheid voor alles!

Uw gemoedsrust is voor ons net zo belangrijk als het welzijn van uw trouwe viervoeter.

Marcel’s Doggy Farm ligt op een afgesloten terrein, nabij een boerderij, en is alleen toegankelijk via een op afstand bedienbaar hoog smeedijzeren hek. Het is onmogelijk om met een auto bij ons hotel te komen zonder toestemming van ons.

Ons hondenhotel heeft 24 uur per dag toezicht, zowel persoonlijk als met camera’s.

Zo weet u zeker dat uw hond veilig is!