Gastenboek

Afgezien van het feit dat ik  mijzelf  altijd voor de volle 100% inzet om elke klant een super service te geven, vraag ik u om uw ervaringen met Marcel’s Doggy Farm te delen. Het onderstaande formulier kunt u hiervoor gebruiken. Ik luister graag naar de mening van u als klant. Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage.

Schrijf een nieuwe beoordeling in mijn gastboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
10 berichten.
rob klaverveld rob klaverveld uit Gouda schreef op oktober 10, 2022 om 15:32
Beste marcel, Wij zijn heel blij dat Ricardo het elke maandag weer zo naar zijn zin heeft bij jullie. Deze Podenco kan ik met een gerust hard bij jullie laten want zodra de deur naar achteren open is ie meneer vertrokken en dat is best bijzonder want hij is erg gehecht aan ons. Als ik hem weer kom ophalen weer super blij en krijgt dan van Marcel nog even een paar snoepjes wat hij zeker niet vergeet anders helpt Ricardo hem wel hieraan te denken. Avonds geen kind meer aan hem totaal voldaan in dromenland. We hopen nog lang bij je te mogen komen Marcel en natuurlijk ook een groot compliment aan de andere medewerkers dis zijn net zo geweldig! Groetjes Rob en Petra
Marlies en Bram Marlies en Bram uit reeuwijk schreef op juli 31, 2018 om 20:26
Onze Boef heeft het fantastisch bij Marcel op de farm. Marcel is een echte dierenvriend , weet wat hij doet en wij laten onze pup met veel vertrouwen wekelijks naar de Doggy Farm gaan. Een echte aanrader! we doen onze Boef geen groter plezier dan een dagje opvang bij Marcel!
Celia Celia uit Woerden schreef op augustus 3, 2017 om 21:21
Vanmorgen onze Nero opgehaald, hij heeft een toptijd gehad bij Doggy Farm dankzij het enthousiasme en liefde voor de beesten van Marcel! Nogmaals dank en wij zullen zeker vaker gebruik gaan maken van je opvang!!
Nathalie Nathalie schreef op november 16, 2016 om 23:32
Hoi Marcel, gefeliciteerd met je doggyfarm! Veel succes en vooral genieten van je leuke werk. Xx
Anton, Jacqueline en Fleur (stal de Tocht) Anton, Jacqueline en Fleur (stal de Tocht) uit Moordrecht schreef op november 11, 2016 om 08:29
Beste Marcel, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging, jou kennende moet dat goedkomen, super mooie website, wij wensen jou veel succes.
Carla van den berg Carla van den berg uit Zoetermeer schreef op november 11, 2016 om 06:35
Lieve marcel. Van harte gefeliciteerd met je doggy farm. Ziet er prachtig uit Wij wensen jou heel veel succes.
Saskia Jansen Saskia Jansen uit Alphen aan den Rijn schreef op november 11, 2016 om 00:48
Lieve Marcel , Van harte gefeliciteerd met je mooie bedrijf. Met jouw onuitputtelijke enthousiasme en liefde voor dieren kan het niet anders dan dat dit de gezelligste opvang van de regio gaat worden. Zet m op ! Xxx
Esther Heyting Esther Heyting uit Reeuwijk schreef op november 10, 2016 om 21:26
Bram (bruine labrador) de mascotte van Mod'Es Mode Woerden werd de lange dagen in de winkel zat nu gaat hij vier dagen de hele dag met Marcel mee. Hij heeft het daar enorm naar zijn zin. Kortom Bram blij en de klanten blij Een aanrader dus!!!
carmen van der gaag carmen van der gaag uit rotterdam schreef op november 10, 2016 om 20:40
super fijn en ontzettend lief voor de diertjes helemaal top 😀 !!
Miranda Miranda uit Linschoten schreef op november 10, 2016 om 15:06
Ik heb de service bij Marcel's Doggy Farm als zeer plezierig ervaren. Ook de labrador heeft enorm genoten van de ruimte, waar zij heeft kunnen rennen en rauzen, en de persoonlijke aandacht. Marcel, nogmaals dank voor de goede zorgen.